aukioloajat


ma-to 8.30-9.30, 11.00-14.00, 17.00-20.30, pe 8.30-9.30, 11.00-20.30
la-su 15.00-20.00
alakerta ulkopuolisille ke-pe 17.00-20.00, la 14.00-20.00

Nettisotkun toimitusehdot

Nämä yleiset toimitusehdot sisältävät Nettisotku-verkkokauppaa koskevat toimitus- ja sopimusehdot.

Verkkokauppa on tarkoitettu vain Porin prikaatissa, Huovinrinteen varuskunnassa, Säkylässä, parhaillaan palveleville varusmiehille ja -naisille ja alueella työskenteleville!

Nettisotku ei ole käytettävissä Porin prikaatin ulkopuolisille henkilöille.

Toimitus tapahtuu vain Porin prikaatin, Huovinrinteen varuskunnan alueen sisälle.

Tuotteiden hinnat vastaavat Säkylän sotilaskodissa käytettyjä hintoja. Nettisotkun pitämä asiakasrekisteri on luottamuksellinen. Tietoja ei luovuteta eteenpäin muille. Tilauksen yhteydessä tilaajan on ilmoitettava nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Tilaus on sitova tilaajan saatua kirjallisen tilausvahvistuksen.

1. Palveluntarjoaja ja verkkokaupan ylläpitäjä

Nettisotku-verkkokaupan palvelutarjoaja ja ylläpitäjä on Säkylän Sotilaskotiyhdistys ry, y-tunnus 0139904-1.

2. Palvelun käyttäjä

Palvelun käyttäjää kutsutaan Asiakkaaksi. Palvelun voi tilata ilman rekisteröintiä, mutta tilauksen yhteydessä vaadimme Asiakkaalta tietoja palvelun tilaamista varten.

3. Maksut ja hinnat

Palvelun käytöstä peritään kahden euron kiinteä korvaus, joka on merkitty tilauksen yhteyteen. Tuotteiden hinnat vastaavat Säkylän sotilaskodin myymälän hintoja. Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa hintoja vapaasti. Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä luottokortit ja MobilePay.

4. Toimitus

Toimituskulu on aina 2,00 euroa.

Verkkopalvelusta tilatessa toimitus tapahtuu aina yksikköön tuotuna tai noudettuna sotilaskodista. Emme toimita tuotteita postitse tai muulla tavalla Porin prikaatin alueen ulkopuolelle. Kuljetamme tilaukset muovipusseissa nimellä varustettuna yksiköihin. Tuotteet toimitetaan kohtuullisessa ajassa, joka on normaalisti noin 1-3 vuorokautta tilauksen vastaanottamisesta. Viikonloppuisin ei tehdä toimituksia. Kun saat sähköpostiisi viestin, että tilaus on valmis – toimitus tapahtuu samana päivänä. Tilaukset toimitetaan yksikön päivystäjälle. Jotta saat tilauksen oikeaan paikkaan, muista kirjoittaa yksikön nimi nettisotkun tilauksen kommenttikenttään (tilaajatietojen jälkeen).

Jos tuote on loppu varastostamme, korvaamme tuotteen vastaavalla, samanhintaisella tuotteella. Ilmoitamme tapauksista aina tilaajalle erikseen sähköpostitse tai tekstiviestillä. Toimitamme tuotelähetyksiä vain Porin prikaatin kasarmialueelle.

Mikäli tuote on vahingoittunut kuljetuksen aikana, on siitä ilmoitettava välittömästi asiakaspalveluun, kuitenkin 5 vuorokauden kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

5. Vaihto- ja palautus

Elintarvikkeille ei ole palautus- ja vaihto-oikeutta. Virheellisestä toimituksesta, viallisesta tuotteesta tai mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, on Asiakkaan tehtävä ilmoitus viipymättä osoitteeseen tilaukset@sotku.fi tai soitettava sotilaskodin keittiölle, puh. 0299441953.

6. Takuu ja virhevastuu

Takuu määräytyy valmistajan määrittelemien takuuehtojen mukaisesti. Palveluntarjoaja ei vastaa mahdollisista tuotteiden virheellisyyksistä tai niistä johtuvista seurauksista. Palveluntarjoaja ei myöskään vastaa mistään välittömistä, eikä välillisistä vahingoista tai haitoista, jotka johtuvat esimerkiksi siitä, että tuote ei vastaa Asiakkaan tarpeita tai tavoitteita. Palveluntarjoajan vastuu tehdystä tilauksesta rajoittuu aina sopimuksen purkamiseen ja mahdollisesti etukäteen maksettujen suoritusten palauttamiseen.

7. Muutokset

Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa näitä ehtoja yksipuolisesti. Käyttäjä hyväksyy palvelun kulloinkin voimassaolevat ehdot käyttäessään palvelua.

Yhteydenottolomake

Yhteydenotto / Palaute
Tässä on käyttöösi valmis viestipohja, jolla voit ottaa meihin yhteyttä.
Palaute on aina tervetullutta!

Säkylän Sotilaskotiyhdistys ry:n jäseneksi
Myös jäseneksi liittyminen käy kätevästi lomakkeen avulla.
Lähetä lomake meille, niin otamme sinuun yhteyttä.

  Nimi

  Osoite

  Puhelin

  Sähköposti *

  Kerro vapaasti

  ×