aukioloajat


ma-to 8.30-20.30,
pe 8.30-20.00,
la 15-20,
su 15-19,
alakerta ulkopuolisille ke-pe 17.00-20.00, la 14.00-20.00

Jäsenemme ovat vihreitä sisaria tai veljiä, jotka tunnistaa sotilaskotityössä vihreästä työasusta. Säkylän Sotilaskotiyhdistykseen kuuluu 259 jäsentä (31.12.2022), joista aktiivina jäseninä toimii 173 sisarta ja veljeä. Vaikka puhummekin yleensä sisarista, tämä ei estä miesten kuulumista yhdistykseen.

Sotilaskotityö on mukava harrastus jota voi harrastaa monella eri tavalla. Harrastus mukautuu helposti erilaisiin elämäntilanteisiin ja työ- ja opiskelukuvioihin. Voit helposti sovittaa vuorosi sinulle sopiviin päiviin tai vuodenaikoihin ja pystyt myös vaikuttamaan vuorojen määrään. Harrastus on monipuolista, sillä vihreät sisaret voivat kuulua yhteen tai useampaan jaostoon. Eri jaostoja ovat tarjoilu-, kirjasto- ja LSK- eli liikkuvasotilaskotijaosto. Loppuvuodesta 2022 käynnistimme nuorisojaoston 10-16-vuotiaille. Lisäksi järjestämme sotilaskodissa erilaisia tilaisuuksia ja kahvituksia, pizzailtoja ja osallistumme Porin prikaatin osastojen yhteydessä erilaisiin tapahtumiin. Näihin kaikkiin tarvitsemme vapaaehtoisia sisariamme.

Harrastaa voit aktiivisena sisarena, jolloin osallistut jaostotoimintaan. Ikivihreiden jaosto on tarkoitettu niille jäsenille, jotka haluavat edelleen harrastaa aktiivisina ja tavata muita sisaria, mutta jotka eivät enää jaksa osallistua sisarvuoroille. Jos haluat pelkästään tukea toimintaamme, se onnistuu parhaiten liittymällä/siirtymällä kannattavaksi jäseneksi.

Yhdistys järjestää jäsenilleen erilaisia koulutuksia kuten hygienia-, ensiapu ja kenttäleipomokoulutuksia. Joka kuukausi järjestetään sisartapahtuma, missä tapaat myös muita sisaria. Iltojen teemat vaihtelevat koulutuksista viihteeseen.

Tarkempaa tietoa jäsenille, kuten työvuorolistat ja sisarkirjeet on kerätty jäsenille tarkoitetuille intra-sivuille. Jäsensivuille pääset etusivulta kohdasta ”kirjaudu sisään”. Jos tunnuksesi ovat hukassa, ole yhteydessä Susannaan.

 

 

 

 

 

Yhteydenottolomake

Yhteydenotto / Palaute
Tässä on käyttöösi valmis viestipohja, jolla voit ottaa meihin yhteyttä.
Palaute on aina tervetullutta!

Säkylän Sotilaskotiyhdistys ry:n jäseneksi
Myös jäseneksi liittyminen käy kätevästi lomakkeen avulla.
Lähetä lomake meille, niin otamme sinuun yhteyttä.

  Nimi

  Osoite

  Puhelin

  Sähköposti *

  Kerro vapaasti

  ×